PDA

View Full Version : Pages missing - Internal Server Error



Cameron
11 April 2009, 11:08
Is it just my or are the first two pages of this thread missing'

Explain your AR15 layout... (http://www.weaponevolution.com/forum/showthread.php?t=817)
http://www.weaponevolution.com/forum/showthread.php?t=817

I get this error:

Error 500 - Internal server error

An internal server error has occured!
Please try again later.

Army Chief
11 April 2009, 11:22
Might just be you, or a case of bad timing. The thread appears to be intact when I call for these pages.

AC

zero7one
11 April 2009, 11:25
It is working just fine for me. Did you try again later?

Cameron
11 April 2009, 11:28
I just tried... same error. Weird.

zero7one
11 April 2009, 11:29
What browser are you using?

Cameron
11 April 2009, 11:31
Can't access the first 2 pages of these two threads:

Explain your AR15 layout... (http://www.weaponevolution.com/forum/showthread.php?t=817) 1 (http://www.weaponevolution.com/forum/showthread.php?t=817) 2 (http://www.weaponevolution.com/forum/showthread.php?t=817&page=2)

Lets build an extreme use AR15.... (http://www.weaponevolution.com/forum/showthread.php?t=838) 1 (http://www.weaponevolution.com/forum/showthread.php?t=838) 2 (http://www.weaponevolution.com/forum/showthread.php?t=838&page=2)

but pages 3 of each shows up no problems.

zero7one
11 April 2009, 11:35
Can't access the first 2 pages of these two threads:

Explain your AR15 layout... (http://www.weaponevolution.com/forum/showthread.php?t=817) 1 (http://www.weaponevolution.com/forum/showthread.php?t=817) 2 (http://www.weaponevolution.com/forum/showthread.php?t=817&page=2)

Lets build an extreme use AR15.... (http://www.weaponevolution.com/forum/showthread.php?t=838) 1 (http://www.weaponevolution.com/forum/showthread.php?t=838) 2 (http://www.weaponevolution.com/forum/showthread.php?t=838&page=2)

but pages 3 of each shows up no problems.


All four pages are showing up just fine for me on IE.

Again, what browser are you using?

Have you tried to refresh the page yet?

Is this happening on other webpages on the internet?

Have you tried to reboot your computer to see if that fixes the problem?

Cameron
11 April 2009, 12:36
It happens with both IE 8.0.6 and Firefox 3.0.8
Restarts and cache cookie clears have not solved it.

It is actually only happening when I am logged in, when I log out I can click on and see the pages with both browsers.

Cameron

Cameron
11 April 2009, 12:40
When I realized that logging out made the pages show I thought it may be a "posts per page" issue.

Logged in changed my "Posts per page" option form 40 to 30 and now the pages show correctly in both browsers, switch back to 40 and the error shows up in both browsers.

Cameron

louie
11 April 2009, 12:44
Everything OK over here, using Firefox 3.0.8.

Are you accessing the site using a 'bookmark'? If so, try accessing the site via Google. Search for "Weapon Evolution" using your Google search box. When the link(s) appear, click on the appropriate link. You should come to the HOME page of Weapon Evolution. Log in, and see what happens.

Provided you cleared the cookies, you shouldn't have a problem using the above method. Once you have accessed the site, then add it to your bookmarks for ready access.

Cameron
11 April 2009, 13:18
Louie you didn't read the last couple of posts did you?

louie
11 April 2009, 13:26
Louie you didn't read the last couple of posts did you?

Hah!

It appears you posted while I was typing my reply.

IAC, Glad to see your problem is resolved, for the most part. Although I still don't understand the 30-pages versus the 40-pages issue.

Cameron
11 April 2009, 13:30
I still don't understand the 30-pages versus the 40-pages issue.

Me either, but it's fixed now.

Back to the GUN STUFF! [:D]

louie
11 April 2009, 13:32
Me either, but it's fixed now.

Back to the GUN STUFF! [:D]

Roger that!

Cameron
25 July 2009, 20:05
This error is still happening.

http://www.weaponevolution.com/forum/showpost.php?p=11522&postcount=150

Very informative thread. I can only view the last page, the first 4 pages I get:
Error 500 - Internal server error

An internal server error has occured!
Please try again later.

I seem to be getting this message on about 25% of the threads on WE. ?????

I sent him a PM for a work around...


Page Errors
I used to get the same error trying to view the threads.

I switched my options for "Number of Posts to Show Per Page" from 40 to 30 and it fixed the problem.

Cameron



It worked....

Thank u !!!!

Frank

It appears the problem happens when you have the posts per page set to 40 in the User CP options.

Cameron