Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    San Jose
    Posts
    3
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Vortex Viper HS LR 6-24x50 Zero issues!

    Hey guys, So I am having problems with the zero wandering on my HS LR 6-24x50 rifle scope. The scope tracks amazing, and holds zero when shooting, can still put down nice groups. But somewhere along the way the zero has moved. Acting as if the scope has taken a hard it. I have had to re zero it twice, third time today. It was out 2" to the right and 3" up. So not sure what is going on, thinking of sending it in for warranty. Anyone had a similar experience?
    Last edited by Alfredapowell; 12 May 2019 at 22:00.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    1,359
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    You confident in the mounting? I would double-check the torque on the mount / rings before concluding it's an issue with the optic. When I finally bought a torque wrench I quickly learned that most of the optics I had mounted myself where under-torqued.

  3. #3
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    PNW
    Posts
    13,406
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    What optic mount are you using?

  4. #4
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Alaska
    Posts
    607
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    If this is a bolt gun with factory bases, I highly recommend reinstalling the bases with a torque driver and blue Locktite. We had a hunter once who lost zero while on a moose. When they got back the rings were tight, but the base was very floppy.

  5. #5
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    WA
    Posts
    3,796
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Like they said. Start over and check everything.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •